JULEFROKOST

  • Marinerede sild med løg
  • Kryddersild med rødløg
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Karrysalat med æg og tomat
  • Gravad laks med dild dressing
  • Andebryst med rødkål og svesker
  • Tarteletter med hønsestuvning
  • Æbleflæsk med bacon
  • Mørbradbøffer med løg og champignon
  • 2 slags oste med peber og frugt
  • Ris a la mande med kirsebærsovs

Pris pr. couvert 
Kr. 229,-

Min. 10 couverter


DEN LILLE JULEFROKOST/JULEPLATTE

  • Marinerede sild med løg
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • 1/2 æg med rejer og mayonnaise
  • Julemedister med rødkål
  • Roastbeef med pickles og peberrod
  • Lun leverpostej med champignon og bacon
  • Ris a la mande med kirsebærsovs

Pris pr. couvert
Kr. 139,-

Min. 10 couverter


JULEBUFFET

  • Julesalat med røget laks og grapefrugt
  • Fyldt andebryst med selleripure
  • Helstegt oksefilet med baconsvøbte bladselleri
  • Salat med honningbagte æbler
  • Grønkålssalat med perlebyg, hasselnødder og tranebær
  • Små bagte kartofler med rosenkål
  • Brød og smør
  • Ris a la mande med mandelknas og kirsebær ELLER frugt- og nøddekage med kanelfrosting

Pris pr. couvert
Kr. 249,-

Min. 10 couverter

TILLLÆGSRETTER

  • Gammeldags bide sild med hakkede løg - kr. 15,-
  • Gl. revelsben med surt - kr. 20,-
  • Blodpølse med sirup - kr. 15,-
  • Svinesylte med sennep og rødbeder - kr. 15,-
  • Svinekam med sprød svær og rødkål - kr. 20,-
  • Stegte sild med rødløg - kr. 15,-
Lones Kokkerier i Svallerup Forsamlingshus tlf. 23 43 90 47 email: loneskokkerier@mail123.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net