Gammeldags andesteg
Andesteg med rødkål, svesker, brune og hvide kartofler, 1/2 æble med gele samt andestegssovs

Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsovs

Pris pr. couvert
Kr. 179,-
Juleplatte
  • Marinerede sild med løg
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Røget laks m/røræg og asparges
  • Ribbensteg med rødkål
  • Lun leverpostej med bacon og champignon
  • Ris a la mande med kirsebærsovs

Pris pr. couvert
Kr. 129,-

 

Julefrokost 1

  • Marinerede sild med løg
  • Kryddersild med løg og kapers
  • Røget laks med asparges
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Æbleflæsk med bacon
  • Lun leverpostej m/champ. og bacon
  • Svinekam med rødkål og svesker
  • Brieost med druer
  • Ris a la mande med kirsebærsovs

Pris pr. couvert
Kr. 199,-


Julefrokost 2

  • Marinerede sild med løg
  • Sherry sild med hakkede æg og dild
  • Stegte sild med rødløgskompot
  • Fiskefilet med remoulade og citron
  • Mørbradbøf m/bløde løg og agurkesalat
  • Orangemarineret andebryst med rødkålssalat og brune kartofler
  • Høns i tarteletter
  • Ost med druer og kiks
  • Ris a la mande med kirsebærsovs

Pris pr. couvert
Kr. 225,-

Brød og smør

Pris pr. couvert
Kr. 15,-

Tillægsretter

Røget ål med røræg - kr. 49,-
Hjemmelavet hønsesalat - kr. 20,-
Julemedister m/rødkål - kr. 20,-
Karrysild med æg og tomat - kr. 16,-
Gammeldags rullepølse med grov sennep og rødbeder - kr. 20,-


Lones Kokkerier i Svallerup Forsamlingshus tlf. 23 43 90 47 email: loneskokkerier@mail123.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net